Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal kunde enkelt slå ut Rayo Vallecano.

Damerna vidare till kvartsfinal

ons 9 nov 2011 kl 18:32

Inte mycket fotboll under landslagsuppehållet för Arsenal, i alla fall inte för herrarna. Arsenals damer däremot gick vidare till kvartsfinal i Champions League under onsdagskvällen.

Det var spanska Rayo Vallecano som blev mosade med hela 5-1 på Meadow Park under kvällen. Totalt gick Arsenal vidare med 6-2 efter att ha nått 1-1 borta i Spanien i första mötet. Under kvällens match var det dock inte mycket snack om saken, Arsenal dominerade spelet fullständigt och Rayo kan tacka deras målvakt att det endast stod 1-0 i halvlek.

Under andra halvlek kunde dock inte spanjorskorna stå emot hemmalagets anfallsvåg. Arsenal gick upp till en 4-0 ledning innan gästerna fick in en reduceringsboll. Nu väntar kvartsfinal för Arsenal i en turnering som har svenskt sällskap iform utav Kopparbergs/Göteborg och Ldb Malmö som skall försöka avancera imorgon.