Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

U18-laget kliver in i FA Youth Cup.

U18 lottades mot Derby i Youth Cup

mån 14 nov 2011 kl 12:59

Steve Boulds mannar går in i tredje rundan av FA Youth Cup och ställs där mot Derby County U18.

FA Youth Cups tredje omgång har lottats och Arsenals U18 lag fick Derby County som motstånd. Detta blir Arsenals första match i turneringen eftersom man precis som A-laget i Carling Cup, går in först i tredje rundan. Matchen kommer att spelas den 17 december och Arsenal står som hemmalag.

Förra säsongen åkte Arsenal ut mot Chelsea i den fjärde rundan men The Gunners har genom åren vunnit FA Youth Cup sju gånger och senaste gången var 2009 då man slog Liverpool Youth med hela 6-2 totalt.
Då med framtida stjärnspelare som Jack Wilshere, Emmanuel Frimpong, Francis Coquelin med flera. I dagens trupp har vi bland annat svenske Kristoffer Olsson, Philip Roberts, Elton Monteiro och många andra duktiga spelare som har potential att verkligen bli något stort.

Arsenal U18 spelar för övrigt i Premier Academy League där man just nu ligger på en andra plats efter tolv spelade omgångar. Den tolfte omgången spelades i lördags och Arsenal vann borta mot Ipswich U18 med 2-0.