Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott lirade mot Sverige.

Landslagskoll: Walcott startade igen

ons 16 nov 2011 kl 16:11

Arsenalspelarna klarade sig utan skadeproblem i ett landslagsuppehåll som var av den mindre betydande skalan för de flesta. Walcott var en av få som fick starta båda landskamperna.

Theo Walcott: När England bytte nästan hela sin startelva var Walcott en av tre som fick förnyat förtroende av Capello. Theo fick dryga timmen på sig mot Sverige men övertygade inte nämnvärt. Dock ett par fina intentioner i första halvlek på sin högerkant.

Tomas Rosicky: Såg till att Tjeckien säkrade sin EM-biljett genom att medverka 90 minuter som kapten i segermatchen med 0-1 borta mot Montenegro. Stod återigen för en bra insats och hade ett par lägen att notera sig i målprotokollet.

Per Mertesacker: Lirade hela matchen för Tyskland när man mosade Holland med 3-0(!). Trots storsegern fick Mertesacker en del kritik efter matchen för sin första halvlek där han skall ha stått för en del individuella misstag som borde resulterat i baklängesmål. Spelade upp sig efter paus.

Thomas Vermaelen: Efter att ha vilat i Belgiens match mot Rumänien fick Vermaelen spela 90 minuter när man nollade Frankrike. Dessvärre kunde inte belgarna heller göra mål vilket således gjorde att matchen slutade 0-0. Vermaelen agerade vänsterback under hela matchen och såg väldigt hemma ut i positionen. Deltog inte mycket i offensiven dock.

Lukasz Fabianski: Fick chansen mellan stolparna när Polen vann med 2-1 hemma mot Ungern. Var på Ungerns kvittering men kunde inte hindra bollen för påhälsning.

Wojciech Szczesny: Eftersom Fabianski fick chansen för Polen kunde inte Szczesny få detsamma. Anledningen är att man endast får ha en målvakt åt gången i mål. Synd för Arsenal.

Laurent Koscielny: Efter landslagsdebuten förra veckan var Koscielny tillbaka på bänken för Frankrike och fick stanna där under hela den mållösa matchen mot Belgien.

Johan Djourou: Deltog inte i Schweiz match mot Luxemburg.

Robin van Persie: Efter överenskommelse mellan Van Marwijk och Wenger så vilades Van Persie när hans Holland blev bratwurst i mötet med Tyskland.

Ju Young Park: Gjorde för ovanlighets skull inte mål i landslaget när hans Sydkorea förlorade borta mot Libanon med 2-1. Anledningen var dock inte oskärpa i avsluten utan att Park inte deltog på grund av avstängning.

Alex Oxlade-Chamberlain: Englands U21 åkte på en förlust mot Belgiens dito med 2-1 under måndagen. Chamberlain lirade 90 minuter. I vanlig ordning var Chamberlain ett orosmoment men nådde kanske inte riktigt upp till samma klass han hade i förra matchen mot Island.

Francis Coquelin: Spelade 76 minuter för Frankrikes u21 när man enkelt besegrade Slovakiens ungtuppar med 2-0.

Joel Campbell:Gjorde en riktigt bra match när hans Costa Rica överraskande spelade 2-2 mot Spanien på hemmaplan. Campbell var pigg under hela matchen och noterades även för ett mål. Målet kan ses HÄR.