Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emma Byrne och Arsenals damer kommer till Sverige igen.

Arsenal Ladies till Sverige

tor 17 nov 2011 kl 12:41

Damlagets besök i Sverige i våras slutade med stor succé. Till våren kommer de tillbaka.

Lottningen till kvartsfinalerna i Women's Champions League har gjorts, och Arsenal Ladies har lottats att möta Göteborg. Inte nog med det, om Göteborg besegras så blir nästa motståndare vinnaren av mötet Malmö-Frankfurt så vill det sig väl så blir det inte bara ett utan till och med två besök i Sverige för Laura Harveys adepter.

Mötet med Linköping i våras slutade med att Arsenal vann tack vare fler bortamål efter 0-0 i London och 2-2 i Åtvidaberg. Här finns ett antal foton och här finns SVT:s reportage från matchen i Åtvidaberg, där ett femtiotal Gooners höll stämningen uppe!