Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Podcast 10: Champions League-racet

sön 27 nov 2011 kl 17:27

Arsenal Swedens podcast är äntligen tillbaka efter att ha tagit ett mindre break under landslagsuppehållet!

Med oss som vanligt har vi tre gäster och flera intressanta diskussioner! Efter ett två veckor långt landslagsuppehåll, en bortamatch och en medlemsresa är äntligen hjulen tillbaka på podcasten - redo att rulla vidare i vanlig takt! På besök idag har vi tre medlemmar från Arsenal Sweden som bjuder upp till härlig diskussion och många skratt gällande allt som rör Arsenal.

Under podcastens gång tas veckans största händelser upp, så som avancemanget i Champions League samt gårdagens likaresultat mot Fulham hemma på Emirates Stadium. Det pratas dock även om mycket annat, bland annat värvningar och racet om fjärdeplatsen. Det här är en podcast ni inte får missa!

Gäster är Jacob Hagenborn som jobbar inom filmvärlden, Özgür Kurtoglu som är journalist på bl.a. Fotbollskanalen och GAFFA samt supportern Nedim Hajdarevic som målat hela sin källare i rött och vitt. Dessa tre inklusive programledaren Kristone Elwe ägnar kvällen åt intressanta och humorika diskussioner.

Missa inte kvällens härliga podcast! Ta en kopp kaffe eller en
stor kall samtidigt som ni njuter till ännu en podcast! Om ni har tid över kan ni även lyssna på extramaterialet som ni laddar ner här.

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se