Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal vann gruppen igår när man slog Dortmund.

Spelarnas reaktion efter segern

tor 24 nov 2011 kl 13:45

Arsenal besegrade Dortmund och vann gruppen. Szczesny, Arteta, Ramsey och Vermaelen kommenterade samtliga segern.

Wojciech Szczesny:
"Vi vann vår grupp och vi har genomfört dessa fem matcherna i Champions League på ett väldigt professionellt sätt. Champions League är alltid väldigt tufft, vi spelar mot de bästa lagen i Europa. Jag hade velat hålla nollan och målet irriterar mig lite".

Mikel Arteta:
"Detta var en fantastisk vinst för oss. Vi ville inte åka till Grekland för att vara tvungen att vinna. Vi har fortfarande en match kvar, sedan får vi se lottningen. Men alla matcher är svåra i ligan, vi har inte slagit något lag med tre fyra mål".

Aaron Ramsey:
"Hemma har vi spelat väldigt bra och vi vill göra detta till vårt fort. Vi tar en match i taget men förhoppningsvis blir det en bra lottning och vi kan gå vidare till nästa utslagsrunda."

Thomas Vermaelen:
"Bossen har väldigt många alternativt för tillfället eftersom alla mittbackarna är friska. Det är hård konkurrens vilket bara är bra för laget. Mina fem år i Arsenal har gjort att jag lärt mig mycket om positionsspel. Jag har lärt mig om organisation och att kommunicera med de spelarna framför mig. Det är något som man lär sig när man blir äldre".