Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lehmann tipsar Wenger om bra värvningar.

Lehmann rekommenderar värvning

lör 3 dec 2011 kl 08:00

Målvaktsoraklet Jens Lehmann gjorde comeback för Arsenal under förra säsongen. Någon värvning av honom är inte att vänta, men Lehmann rekommenderar en landsman.

Sedan värvningen av Per Mertesacker har Arsenal kopplats ihop med flera spelare i Bundesliga. Inte minst Mario Götze, Kevin Grosskreutz och Lukas Podolski. En annan tysk som nu är i Arsenals blickfång skall vara Mönchengladbach Marco Reus, som rekommenderats av Jens Lehmann.
- Ja det stämmer att Jens rekommenderat honom till Wenger och jag har fått samtal från honom. Jag känner Wenger väldigt väl och jag berättade för honom hur det låg till, Marco är en väldigt bra spelare och ett intressant möjlighet.

- Men jag är tränare och jag vill det bästa för klubben. Jag vill behålla Reus och jag tror han kommer stanna. Hur bra han är? Om jag hade valt mellan Reus och Götze hade jag värvat båda. Men jag hoppas att Marco kan motstå frestelsen från Arsenal. Det vore bra för honom, och för oss, om han stannar ett eller två år till, kommenterade Mönchengladbachtränaren Lucien Favre.

Källa: Footballtransfers