Medlemmar: 5817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger uttrycker sig positivt om André Villas-Boas.

Wenger försvarar Villas-Boas

lör 3 dec 2011 kl 10:23

Arsenals tunga säsongsinledningen har följts upp med en betydligt bättre avslutning. Londonrivalen Chelsea går motsatt väg, och tränare Villas-Boas försvaras av Wenger.

Tio poäng på de inledande fyra matcherna gjorde att Chelsea fick en bra start på årets Premier League. Men på slutet har det gått trögt för The Blues och deras nya tränare André Villas-Boas. Laget har inte kunnat övertyga och Villas-Boas har fått utstå hård kritik för hans offensiva spel inte passar Chelseas spelarmaterial. Arsene Wenger visar dock sympati för portugisen.
- Jag känner sympati för honom. Personligen gillar jag honom. Jag gillar honom personligen och tycker det är en intelligent och kompetent tränare. Han är en ung tränare i en stor klubb. Ålder kan vara negativt på båda hållen. När du är ung kan du vara för ung, och när du är gammal kan du vara för gammal.

- Man måste utvärdera från grunden vad som är bäst för klubben. Man måste se bortom all uppståndelse och analysera om personen är kompetent, start och kapabel till att vända på det hela. Det är inte upp till tränaren, det är upp till ledningen.

Källa: Arsenal.com