Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

van Persie älskar Andre Santos spel.

RvP: "Santos påminner om Carlos"

lör 3 dec 2011 kl 12:35

André Santos har imponerat på sista tiden och det har inte gått obemärkt förbi Arsenals formstarka forward Robin van Persie som hyllar brassen.

Efter att ha anlänt till Arsenal från Fenerbahce under sommarens transferfönster har den brasilianske spelaren startat tio matcher och gjort två inhopp (gäller alla tävlingar). Under dessa matcher har han hunnit med att göra två mål från sin vänsterbacksposition. Robin Van Persie gick under gårdagen ut och hyllade Santos och jämförde honom med en av de bästa vänsterbackarna någonsin:

- Något som jag verkligen gillar med honom är att han är så lugn med bollen. Först och främst är han en vänsterback men han är så mycket mer än det – han får bollen vid sina fötter, väggar sig fram, är noga med bollen och spelar lite som Roberto Carlos, säger van Persie till Arsenal.com

- Han väljer rätt beslut när han måste stanna och hålla sin defensiva position och när han kan gå framåt – när han går, är han engagerad. Jag älskar hans spel. Det är ett nöje att få spela med honom för han älskar fotboll, älskar att hitta lösningar och jag ser inte några ytterbackar i andra lag som är så lugna som André är. Vi känner alla att när han har bollen kommer han göra något bra med den. Man vet att även om han har ett par spelare emot sig kommer han ändå att ta rätt beslut.