Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Benayoun trivs i klubben.

Benayoun vill stanna i Arsenal

tor 8 dec 2011 kl 21:43

Israelen är som bekant bara utlånad till Arsenal och trots sparsamt med speltid vill han ändå flytta permanent till Gunners.

Under sista dagen av sommarens transferfönster kom Arsenal överens med Chelsea om ett säsongslån på mittfältaren Yossi Benayoun som inte riktigt hade lyckats slå sig in i Chelseas startelva efter att ha anlänt från Liverpool under 2010. Det har inte blivit mycket speltid i norra London heller och han har fortfarande inte startat någon match i Premier League denna säsong. Trots det hoppas han ändå på en permanent flytt till The Gunners. I en intervju med SKY sa han bland annat detta:

- Jag njuter av varje ögonblick i Arsenal men för tillfället kan jag bara koncentrera mig på säsongslånet. Vi får se efter säsongen. Arsenal har möjligheten att ta över resten av det som är kvar av mitt kontrakt med Chelsea, vilket är ytterligare två år. Men det är för tidigt att prata om det. Jag behöver spela mer, utvecklas och kanske få chansen.

Han fortsatte sedan att prata om sin tro på att klubben kan sluta bland de fyra bästa i ligan:
- Vi är inne i en bra period och är väldigt nära topp fyra. Det här är det viktigaste efter den dåliga starten på säsongen och vi tror att vi kan klara det. Vi slår Chelsea borta – om du slår Chelsea borta kan du slå vilket lag som helst och vi visade vår kvalité. Vi behöver bara fortsätta att jobba hårt i varje match.