Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Bilder från julfesten i Göteborg

tor 15 dec 2011 kl 19:27

I lördags hade Arsenal Sweden Göteborg julfest på Plain Kitchen. Här är bilderna!

Arsenal Sweden Göteborg hade julfest i lördags. Ambassadör Reine Björk sammanfattar tillställningen så här:
"I helgen som gick så hade Arsenal Sweden Göteborg sin årliga julfest för fjärde året i rad där 50 Gooners hade samlats på den lokala puben Plain Kitchen. Vi hade supertrevligt och det sjöngs massor Arsenalsånger och sågs på fotboll där Captain Vantastics underbara mål självklart var eftermiddagens höjdpunkt. Vi hade ett lotteri där vinsten gick till Musikhjälpen. Roger Karlsson vann frågesporten. Stort grattis till Roger. Stort grattis också till Dennis och Hasse som vann matchtipset och minuttipset. Alla var supernöjda med julfesten och vi ser redan fram emot nästa julfest. Jag vill tacka alla som gjorde denna julfest så lyckad".

Bilderna från julfesten kan ni se här!