Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Robin van Persie är en fantastisk spelare tycker Roberto Mancini.

Mancini medveten om van Persies hot

sön 18 dec 2011 kl 13:07

Manchester Citys tränare, Roberto Mancini säger att hans lag måste jobba hårt för att stoppa holländaren.

Arsenals striker är i storartad form. Han har gjort 14 mål på de senaste 11 matcherna. Arsenal åkte under gårdagen till Manchester för att senare under eftermiddagen försöka fortsätta på sin vinstsvit (7 vinster på 8 matcher) och få med sig alla tre poäng hem till norra London.
City däremot ska försöka komma tillbaka på den vinnande vägen efter att ha förlorat mot Chelsea i måndags. Inför mötet på Etihad Stadium berättar Mancini om att hans spelare måste vara vaksamma på Arsenals nummer 10:
- Vi vet att vi kan få möta en toppstriker i varje match. I den senaste matchen mötte vi Drogba och på söndag kommer det bli van Persie. Vi måste jobba hårdare när vi möter ett topplag med en toppstriker. Van Persie är en fantastisk spelare. För tillfället är han väldigt bra, precis som Arsenal och just nu spelar de riktigt bra.

Citys striker Sergio Agüero har imponerats av Robin van Persie men tror att deras defensiv kan stoppa honom. Han sade detta till The People:
- Jag har tittat på hans mål och några har varit spektakulära. Han har imponerat, men våra försvarare kommer stoppa honom. Arsenal har utvecklats de senaste veckorna och det kommer bli svårt, men vårt mål är alltid att vinna matcher.