Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere och Gibbs är snart tillbaka i spel.

Positivt kring Wilshere och Gibbs

mån 19 dec 2011 kl 16:53

Gunnersfansen har fått glädjande nyheter från Wenger om skadeläget krig mittfältaren Jack Wilshere och vänsterbacken Kieren Gibbs.

19-årige mittfältaren Jack Wilshere fick lidande kliva av efter en ankelskada i höger fot i Emirates Cup mot New York Redbulls tidigare i år. Wilshere genomgick en lyckad operation i september och i november röntgade han foten.
Wilshere skrev själv på Twitter så sent som förra veckan och Wenger sa att scanningen var riktigt bra, exceptionellt bra.
Jack kan även börja med rehab och jogging vilket är positiva nyheter. Wenger tror att mittfältaren blir spelklar i mitten av februari vilket gör att det finns möjlighet för han att  vara med i första mötet med Milan i åttondelsfinalen i Champions League på San Siro den 15 Februari.

Wenger hade även goda nyheter om Kieran Gibbs. Gibbs som har haft bråckproblem har också genomgått operation, det i november, men nu ser det allt ljusare ut för en comeback för Kieren Gibbs.
Wenger sa så här om läget :
”Gibbs är borta i max en vecka till , det är möjligt att han kan vara med i Aston Villa-matchen på onsdag eller matchen efter. Vill ha honom tillbaka på plan”

JOHN NYBERG AHVIN