Bartley fick 55 minuters speltid för Rangers i helgen.

Rapport om utlånade spelare

mån 19 dec 2011 kl 22:46

Varje säsong lånas flera spelare ut för att få spela regelbundet och få rutin från A-lagsfotboll. Just nu är tolv Arsenalspelare på låneuppdrag.

Sanchez Watt (Sheffield Wednesday): Sanchez Watt spelade första halvlek i Sheffield Wednesdays 4-4 match mot Hillsborough I lördags.

Carlos Vela (Real Sociedad): Carlos Vela spelade 81 minuter av Real Sociedads 1-1-match mot Villareal i söndags. Anfallaren assisterade till Sociedads öppningsmål.

Luke Freeman (Stevenage): Luke Freeman spelade hela matchen för Stevenage som med tio man lyckades vinna med 2-1 över Tranmere i lördags.

Joel Campbell (Lorient): Joel Campbell spelade andra halvlek i Lorients 1-0-förlust mot Lyon.

Chuks Aneke (Stevenage): Precis som Luke Freeman spelade också Chuks hela matchen för Stevenage som vann med 2-1.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Kyle Bartley spelade 55 minuter av Rangers 2-0-vinst mot Hibernian.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Den danske forwarden kom in som avbytare i andra halvlek i Sunderlands 1-0-förlust borta mot Tottenham.

Denilson (Sao Paulo): Sao Paulo har just nu uppehåll ifrån matchspel efter att ha spelat sin sista match för säsongen förra helgen.

Pedro Botelho (Rayo Vallecano): Pedro Botelho deltog inte i Rayos 3-1-förlust mot Sportin Gijon i helgen.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel Galindo fick se Tarragonas 0-0-match mot Cordoba från bänken.

Henri Lansbury (West Ham): Henri Lansbury återvände från skada och fick hoppa in i andra halvlek i West Hams vinstmatch mot Barnsley. Han spelade 23 minuter.

Wellington Silva (Levante): Wellington deltog inte i Levantes 1-0-vinst mot Sevilla i lördags.