Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry är tillbaka i Arsenal.

Wenger bekräftar Henry-deal

fre 30 dec 2011 kl 11:15

Arsenal kommer att låna Thierry Henry under två månader. Detta bekräftar Wenger under fredagens presskonferens. Något avtal är dock inte skrivet.

För att täcka upp förlusterna som Arsenal kommer göra under afrikanska mästerskapet kommer man att låna in Thierry Henry från New York Redbulls. Dealen bekräftas nu av Wenger som dock säger att det fattas en underskrift för att affären skall vara fullgjord.
- Vi kan inte bekräfta ännu för det fattas fortfarande lite pappersarbete.

- Att låna honom i två månader är perfekt. Han vet hur klubben fungerar och kan hjälpa spelarna både på och utanför planen. Han är en enastående spelare, det finna bara gott i denna övergång. Henry är väldigt glad, det vad min idé och jag är väldigt glad för det.