Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thierry tycker det är kul att vara tillbaka.

Henry: "Jag njuter varje sekund"

ons 11 jan 2012 kl 07:46

Sagan "Thierry Henry" fortsätter. Comeback, matchhjälte och nu fortsätter lovorden från legenden trilla in över fransmannens kärlek till Arsenal.

Inte ens den mest inbitna av regissör skulle nog kunna skriva det manus som utspelade sig på Emirates Stadium i måndags. Thierry Henry var tillbaka i en uppmärksammad comeback och frälste sin gamla klubb med ett sent mål som visade sig skulle bli matchens ända. Nu fortsätter fransmannen visa kärlek och tro till Arsenal:
- Jag njuter varje sekund. Jag försöker ta in allt, det var något jag inte kunde göra till fullo förra gången jag var här. Ni vet hur det är, man kommer hit varje dag och njuter inte som du skall. Förra gången visste jag inte när jag skulle lämna, men denna gång vet jag exakt när jag kommer lämna.

- Det är bossen som bestämmer om jag kommer spela de kommande stora matcherna. Och det är bossen som bestämmer hur länge jag faktiskt kommer att stanna. Man måste ha i åtanke att jag är en New York Redbullsspelare också.

Läs mer om vad Henry sagt på arsenal.com.