Medlemmar: 7584 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry är spelsugen.

Henry vill spela mot Tottenham

ons 11 jan 2012 kl 12:47

Förra veckan bekräftades det att målkungen kommer vara med i truppen i första CL-mötet med Milan. Nu säger Henry själv att han vill spela derbyt mot Tottenham också.

Den franske strikern gjorde en otrolig andra debut för Arsenal i måndags då han avgjorde FA cup-mötet mot Leeds. Nu vill Arsenals största målskytt genom tiderna hjälpa Arsenal till segrar mot Milan och senare i det stora derbyt mot Tottenham på Emirates Stadium innan han åker tillbaka till New York.

Henrys lånekontrakt med Arsenal går ut den 16:e februari och matchen mot Tottenham är den 26:e så alltså måste man förlänga kontraktet med tio dagar om han ska ha någon möjlighet att kunna spela. Fransmannen sade detta till The Sun:
- Det skulle vara en dröm att få vara en del av laget som ska spela mot Tottenham. Allt hänger på hur länge tränaren bestämmer att jag ska stanna. Glöm inte bort att jag är en New York-spelare och även kapten så jag har några uppgifter att respektera.

- Jag kommer definitivt att vara i Arsenal för hemmamötet med Manchester United och jag skulle även älska att få vara inblandad i Champions League-matchen mot AC Milan. Men jag vet inte om jag kommer vara kvar här tills Tottenham-matchen för jag måste även åka tillbaka och förbereda mig i New York.