Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Snart får vi se de här två ihop igen.

Ramsey längtar efter Wilshere

fre 13 jan 2012 kl 09:12

Aaron Ramsey säger att han inte kan vänta efter att få spela med den engelska mittfältaren igen. Wilshere förväntas vara tillbaka i mitten på februari.

Skador och andra olägenheter har hållit de två unga mittfältarna ifrån varandra under större delen av deras Arsenal-karriärer men Ramsey ser fram emot att få spela ihop med 20-åringen de kommande månaderna efter han återvänt från skada.
Detta berättade Ramsey för Arsenal.com:
- Jack är en bra spelare för oss, han hade en riktigt bra säsong förra året. Det är bara bra att vi har konkurrens om platserna. Det har faktiskt varit rätt konstigt för när jag fick speltid, blev Jack utlånad, sen blev jag skadad och då fick Jack spela. Vi har inte riktigt fått chansen att spela ihop i ligan än. Det kommer bli bra att få den konkurrensen.

I Wilsheres frånvaro tycker Ramsey att han och Artetas sammarbete på mittfältet har varit bra: ”Det har definitivt utvecklats desto längre det gått av säsongen. Vi har fått en bättre förståelse för varandra och det börjar visa sig i assist och de chanser vi skapar. Det kommer också bara att bli bättre ju längre säsongen lider.