Bendtner lirade 90 minuter för Sunderland.

Rapport om utlånade spelare

mån 16 jan 2012 kl 16:59

Varje säsong lånas flera Arsenal-spelare ut för att få A-lagserfarenhet och speltid. Denna säsong är 13 spelare utlånade.

Joel Campbell (Lorient): Joel Campbell noterades för ett mål i Lorients 2-2 match med Nancy i lördags. Han byttes in i den 61:a minuten innan han gjorde sitt lags andra mål i matchen tjugo minuter senare.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Kyle Bartley spelade hela matchen när Rangers vann borta mot St Johnstone med 2-1.

Vito Mannone (Hull City): Italienaren spelade hela matchen och höll nollan när Hull vann med 1-0 hemma mot Peterborough.

Emmanuel Frimpong (Wolverhampton): Emmanuel Frimpong spelade 66 minuter av Wolves 1-1 möte med Tottenham.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Nicklas Bendtner spelade hela matchen på Stamford Bridge när Sunderland förlorade med 1-0 mot Chelsea.

Sanchez Watt (Sheffield Wednesday): Watt deltog inte i Sheffield Wednesdays 1-0 förlust borta mot Charlton.

Chuks Aneke (Stevenage): Chuks Aneke deltog inte i Stevenage 5-1 seger över Rochdale på grund av avstängning.

Henri Lansbury (West Ham): Lansbury spelade 6 minuter av West Hams 1-0 vinst borta mot Portsmouth i lördags.

Carlos Vela (Real Sociedad): Carlos Vela spelade 21 minuter av Real Sociedads 1-0 seger borta mot Valencia när han kom in som avbytare i den andra halvleken.

Pedro Botelho (Rayo Vallecano): Pedro Botelho deltog inte i Vallecanos 2-1 vinst borta mot Granada.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel Galindo spelade 55 minuter av Gimnastic Tarragonas bortaförlust mot Celta Vigo i fredags.

Wellington Silva (Levante): Wellington deltog inte i Levantes 3-0 förlust borta mot Athletic Club i söndags.

Denilson (Sao Paulo): Sao Paulo är just nu ”off-season”.