Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry var inte nöjd efter förlusten i Swansea.

Henry ber om ursäkt till supporter

tis 17 jan 2012 kl 10:37

Thierry Henry har bett om ursäkt till supporten som han hamnade i ordväxling med efter förlustmatchen mot Swansea. Han erkänner att han använde ett ”fult språk”.

Fransmannen som är tillbaka hos the Gunners efter att ha signat ett lånekontrakt, fick ett utbrott på en negativ Arsenal-supporter efter 3-2 förlusten på Liberty Stadium i söndags. Den 34-år gamla skyttekungen försökte förklara för supporten att ställa sig bakom och stötta laget istället för att klanka ner och sänka ett redan sargat lag. Han kommenterade händelsen såhär till The Sun:
- Jag var mycket chockad och besviken i söndags, och inte bara på grund av resultatet. Efter slutsignalen av en väldigt konstig match, övertalade jag laget till att gå och tacka våra egna supportrar på bortasektionen. När jag kom fram till Arsenal supportrarna, kunde jag inte förstå all skit laget fick från en utav de.

- Jag ville säga till supportern att vi behöver stöd och inte skit. Det kändes rätt men såhär i efterhand känner jag att jag kunnat uttrycka mig på ett bättre sätt. Så först och främst skulle jag vilja be om ursäkt för det språket jag använde till just den supportern. Det var inte meningen att verka elak eller hotande och jag är medveten om att det kunde ha sagts på ett lugnare sätt.