Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Barnet nästa för Hajrovic

Sead Hajrovic lånas ut

ons 18 jan 2012 kl 12:21

Sead Hajrovic som vanligtvis spelar för Arsenals reserver har nu skrivit på en lånedeal med Barnet som gäller till 18 februari, 2012.

Hajrovic som är en schweizisk ungdomslandslagsspelare, ursprungligen från Bosnien-Hercegovina har idag anslutit till League Two-laget Barnet på lån. Kontraktet sträcker sig över en månad. Den 18-årige försvararen har varit ordinarie i Neil Banfields reserver i de två senaste säsongerna. Efter att ha kommit till Arsenal från Grasshoppers Zurich år 2009 har han hunnit med att göra 23 matcher varav åtta denna säsong.

Utlåningen handlar först och främst om att han ska få A-lagserfarenhet. Hajrovic har varit kapten för Schweiz U18-lag samt vunnit U17-VM 2009. För två år sedan skrev han på ett proffskontrakt med The Gunners.