Medlemmar: 4732 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wellington kämpar vidare nere i Spanien.

Wellington byter klubb i Spanien

lör 21 jan 2012 kl 16:42

Wellington har bytt utlåningsklubb från Levante till Alcoyano som spelar i den spanska andra divisionen. Han har skrivit på en lånedeal som sträcker sig över resten av säsongen.

Den 19-årige forwarden som är van vid den spanska fotbollen efter att ha varit utlånad från Arsenal till La Liga-klubben Levante sedan januari 2011 har nu bestämt sig för att slutföra denna säsong i Segunda Division-klubben Alcoyano. Wellington Alves Da Silva, som är hans hela namn kom till Arsenal i januari 2011 men lånades som sagt direkt ut till Levante.

Dock tog hans Arsenal-karriär en smygstart redan sommaren 2010 då han fick delta i försäsongsmatcherna mot AFC Wimbledon och Boreham Wood under sitt provspel hos the Gunners. Wellington är en Brasiliansk ungdomslandslagsspelare och han deltog i U17-VM 2009 för sitt land.