Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

County Ground blir Boatengs nya hemmaarena.

Swindon lånar Daniel Boateng

sön 22 jan 2012 kl 09:23

Den unga Arsenal-försvararen Daniel Boateng har anslutit till Swindon Town på ett lån som gäller säsongen ut.

19-åringen har sammanlagt spelat 27 matcher för reserverna sedan sitt genombrott under 2009/10 och han gjorde sin A-lagsdebut i Carling Cup-vinsten mot Bolton Wanderers förra oktober. Boateng lånas ut för att få mer A-lagserfarenhet och för att hjälpa League Two laget i deras satsning mot uppflyttning. Han kommer även att få spela i FA Cupen då Swindon redan avancerat sig till den fjärde omgången efter storvinst mot Wigan.

Daniel Boateng är född i Enfield och kom till Arsenals akademi redan vid elva års ålder. I november 2011 skrev han på ett nytt kontrakt med The Gunners. Han var med och vann Premier Academy League 2009/10, är vice-kapten för reserverna och han ledde U19-laget till semifinal i förra årets Dallas Cup i Texas.