Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Har Rosicky någon framtid i Arsenal?

Rosicky på väg bort?

ons 25 jan 2012 kl 13:56

Tomas Rosickys agent befinner sig just nu i London för samtal med Wenger om spelarens framtid.

Pavel Paska är Tomas Rosickys agent och han reste igår till London för att samtala med Arsene Wenger om Tomas framtid, om samtalet gäller förlängning av kontraktet eller försäljning är dock oklart. Den tjeckiska landslagskaptenen har bara startat fem ligamatcher för Arsenal denna säsong och Rosickys nuvarande kontrakt går ut i sommar.

Han har kopplats ihop med transfers till såväl Fulham som Wolfsburg men agenten Paska nekar till att förhandlingar har skett med andra klubbar och berättar detta för Sky Sports:
- Fulham är bara spekulationer i pressen. Jag ska nu ha ett möte med Arsene Wenger och jag kommer inte att kommentera något innan det. Jag gillar inte att ge några prognoser till pressen. Jag uttrycker mig bara efter fakta och det betyder att jag bara kommer berätta saker när vi vet resultatet av det här mötet.