Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Podcast 14: Realistiska titelchanser

lör 28 jan 2012 kl 19:18

Arsenal Swedens podcast är i full gång efter vinteruppehållet och vid det här laget känner ni alla till hur upplägget ser ut. Med oss ikväll har vi forumveteranen "Jokkster" samt Jocke Lander!

Podcasten är som vanligt tillbaka den här veckan med gäster, innehållsrika diskussioner och snack om allt som har med Arsenal att göra. Sällskap ikväll får vi av "Jokkster" som länge härskat på Arsenal Swedens forum samt verksamhetschefen Jocke Lander som varit med många gånger tidigare!

Kvällens diskussionsämnen variera, men berör både förlusten mot Manchester United, FA-cupen, realistiska titelchanser och mycket annat! Sätt er ner i fåtöljen, ta en kopp kaffe och lyssna på ännu en podcast!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se