Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Djourou vill vinna mot Manchester United.

Djourou: Vi är ute efter revansch

ons 18 jan 2012 kl 20:29

Johan Djourou medger att laget är ute efter revansch mot Manchester United på söndag med tanke på 8-2 förlusten på Old Trafford i augusti.

Arsenal var utspelade och blev utklassade på Old Trafford tidigare i augusti och Gunners kommer till söndagens match med förluster mot Swansea och Fulham i bagaget. Johan Djourou, som för övrigt fyller 25 år idag, berättar detta om United-matchen för The Sun:
- Det är en fantastisk match för oss efter Swansea-förlusten som var svår att svälja. Det kommer att bli en match där det gäller att ”studsa tillbaka”. Vi måste höja oss, vi har fortfarande bortamatchen (Old Trafford) i våra minnen så det finns revansch att kräva. Vi måste fortsätta att jobba hårt för att utvecklas.

Arsenal ligger för tillfället fyra poäng bakom fjärdeplatsen som Chelsea just nu innehar. Arsenal har inte missat en Champions League-plats på 14(!) år och Djourou säger att laget kommer att få kämpa för denna svit inte ska få ett slut:
- Vi måste kriga för att slå oss in bland topp fyra. Det kommer att bli en svår uppgift men det är mycket kvar av säsongen.