Medlemmar: 6126 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs tränar för fullt igen efter skadan.

Gibbs tillbaka i full träning

ons 1 feb 2012 kl 15:28

Efter tre månader i sjukstugan är nu Kieran Gibbs tillbaka i full träning med A-laget. Efter operation och mycket rehab gjorde han igår sin första fotbollsträning efter skadan.

Nu är Kieran Gibbs tillbaka och tränar för fullt med laget efter att han fått operera båda ljumskarna och spenderat mycket tid med det medicinska teamet för rehabilitering. Dock är han inte i närheten av att kunna spela ikväll på Reebok Stadium enligt Wenger som berättade detta för klubbens officiella hemsida:

- Han hade en normal träningssession igår. Det är för tidigt för honom att spela nu men det är goda nyheter att ha han tillbaka och jag tror att en eller två veckors träning till kommer att göra honom tillgänglig igen. Det är mycket positivt.