Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rosicky jublilerar mot Blackburn.

Rosicky startar i sin 150:e match

lör 4 feb 2012 kl 12:54

Tomas Rosicky gör idag sin 150:e match för Arsenal och Wenger har gett den Tjeckiske landslagskaptenen chansen i startelvan. Han ersätter Ramsey.

Alex Oxlade-Chamberlain har även han fått chansen från start efter att ha genomgått ett lyckat fitness-test. Den 18-årige ytterforwarden var tveksam till spel efter att han ådragit sig en knäskada på en träning. Detta blev alltså inte fallet och han startar till vänster i anfallstrean som i övrigt består av; Robin van Persie i mitten och Theo Walcott till höger.
Tomas Rosicky ersätter Aaron Ramsey på mittfältet i sin 150:e match för klubben samtidigt som Francis Coquelin startar på högerbacken istället för Bacary Sagna som återhämtar sig på bänken. Arsenals fulla startelva är följande:

Szczesny
Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen
Song, Arteta, Rosicky
Walcott, van Persie, Oxlade-Chamberlain

Avbytare: Fabianski, Sagna, Arshavin, Benayoun, Ramsey, Park, Henry.