Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

The Gunners kommer spela träningsmatch mot Manchester City i Kina i sommar.

Arsenal ska möta Man City i Kina

ons 29 feb 2012 kl 12:29

Idag bekräftade Arsenal.com att klubben kommer att spela mot Manchester City i en träningsmatch under försäsongen i Peking under Juli månad.

Arsenal och Manchester City kommer att spela en träningsmatch mot varandra fredagen den 27 juli. Matchen kommer att spelas på den kända nationalarenan i Peking, även känd som "fågelboet". Laget reser till Kina för andra året i rad efter att man under förra sommaruppehållet hade en lyckad tripp dit och spelade match i Hangzhou. Man besökte även Kuala Lumpur och Malaysia under samma resa.

Arsenals VD, Ivan Gazidis berättade bland annat detta om beslutet för klubbens hemsida:
- Detta har vi valt mycket på grund av den lyckade vistelsen i Hangzhou 2011, alla i Arsenal är extremt laddade över att få besöka Kina även detta år. Vi har en stor skara supportrar i Asien och genom att spela en match i Peking så kommer vi ett steg närmare våra lojala supportrar i Kina. Spelarna och ledningen hade en fantastisk tid i Kina förra året och vi ser alla fram emot att få besöka detta underbara land i juli igen.