Medlemmar: 8079 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

MK Dons är intresserade av Freddie.

Ljungberg vill till England

fre 17 feb 2012 kl 15:07

Fredrik Ljungberg har uttryckt att han är intresserad av att flytta tillbaka till England och spela där efter att han har lämnat den japanska ligan.

Den svenska yttermittfältaren har spenderat en stor del av sin karriär i Arsenal där han mäktade med 216 matcher på nio år. Ljungberg blev en favorit bland fansen under sin tid på Highbury med sin attackerande spelstil och detta har lett till att han röstats fram som den elfte bästa spelaren i Arsenals historia.

Sedan han lämnade Gunners 2007 har han varit både i Amerika, Skottland och nu befinner han alltså sig i det japanska laget, Shimizu S-Pulse. Den 34-årige Fredrik kom till den japanska klubben i september. Efter att det uppstått problem i överenskommelsen mellan Ljungberg och klubben har nu svenskens agent berättat att Fredrik själv är sugen på en återvändo till den engelska fotbollen, detta berättade agenten, Walid Bouzid för Daily Mirror:
- Det fanns intresse men det var inte från de rätta engelska klubbarna. Franska och skandinaviska klubbar har även de visat intresse. Han vill spela i en klubb som utmanar om ligatitlar. Freddie är en tävlingsmänniska. Han har fortfarande åtminstone ett och ett halvt, om inte två år kvar som han vill spela fotboll.

League One-laget, MK Dons visade intresse i att köpa Ljungberg under transferfönstret i januari men Arsenal legenden har rapporterat att han satsar på att göra en återvändo till Premier League.