Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jenko är redo för spel igen.

Jenkinson åter i spel

tis 21 feb 2012 kl 13:07

Stressfrakturen har hållit honom borta i fyra månader, men nu gör Carl Jenkinson comeback på planen igen.

Jenkinson svarade för flera fina insatser under inledningen av säsongen, och skulle ta över som högerback när Sagna skadades i oktober. Ödet ville dock annat, och kort därefter drog Carl på sig en stressfraktur i ryggen och har varit borta ända sedan dess. Nu är det dock dags för comeback då han ingår i truppen till reservlagets bortamatch mot Norwich.

Även Benik Afobe gör comeback i samma match. Han har varit borta sedan Emirates Cup.

Det är överlag ett ganska rutinerat reservlag som åker till Carrow Road, då Marouane Chamakh, Yossi Benayoun, Andrej Arsjavin och Ju Young Park är med i truppen där Arsjavin kanske är det namn som väcker mest uppmärksamhet.

Matchen kan följas på Twitter där Arsenal liveuppdaterar, och highlights kan ses på Arsenal Player från onsdag eftermiddag.