Medlemmar: 8780 st.

Arsjavin gjorde två för reserverna i Norwich.

Glädjande besked i reservmatch

ons 22 feb 2012 kl 07:06

Andrej Arsjavin stod för två mål när Arsenals reserver vann mot Norwich med 5-0. Det var annars en match som gav många glädjande besked.

Det finns ett antal Arsenalspelare som haft det tyngre än andra denna säsong. När Arsenals reserver igår gästande Norwichs dito så matchande man en namnstark trupp. En trupp som levererade och gav flera positiva besked.

Andrej Arsjavin: Var en av planens bästa spelare och noterades för två mål. Arsjavin, som bar tröja nummer elva, fick spela 90 minuter.

Marouanne Chamakh: En annan spelare som saknat speltid i förstalaget. Anfallaren spelade 29 minuter innan han åkte på en smäll och fick byte.

Benik Afobe: Ett av Arsenals framtidslöfte var tillbaka efter skada och byttes in när Chamakh blev skadad. Han noterades för ett mål och en bommad straff. Afobe byttes sedan ut igen med 15 minuter kvar att spela. Ett bytte som grundades på att han inte skulle få allt för mycket speltid.

Carl Jenkinson: En annan spelare som var tillbaka från skada. Spelade första halvlek som högerback.

Yossi Benayoun: Lagkapten för sitt landslag hemma i Israel fick spela 90 minuter för Arsenals reserver under gårdagen. Stod för en mycket bra match och skall ha gjort ett vackert mål precis innan matchslut.

Ju Young Park: Öppnade målskyttet redan efter sex minuter och spelade sedan vidare matchen ut.