Medlemmar: 3182 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Bli medlem i Arsenal Sweden!

Bli medlem i Arsenal Sweden

fre 24 feb 2012 kl 11:36

Snart är säsongen slut. Då erbjuder Arsenal Sweden alla er som vill bli medlemmar att få ett medlemskap som räcker denna säsong ut och hela nästa till förmånligt pris.

Arsenal Swedens säsong tar slut sista juni. Därför kan ni som vill bli medlemmar i klubben nu teckna ett medlemskap för resten av denna säsong och hela nästa till ett bra pris.
För ett vuxenmedlemskap är priset 375 kronor, för en familj 675 kr* och för ungdom 75 kronor.

I detta ingår då att ni är medlem fram till och med 2013-06-30. Ni får medlemskort, inloggning på sajten, nio nummer av medlemstidningen Kanonmagasinet, tillgång till Sveriges största och bästa Arsenalshop, chans att söka biljetter och åka med på medlemsresor och tillgång till klubbens erbjudanden.
Att bli medlem är enkelt. Klicka här, fyll i dina uppgifter och betala online. På bara ett par minuter är du medlem i Arsenal Sweden.

Ni som blir medlemmar nu blir dessutom silvermedlemmar direkt. Ni kan läsa mer om Arsenal Swedens medlemskategorier här.

* På Arsenal Swedens årsmöte i augusti fastslogs att medlemsavgiften för familjemedlemskap från och med säsongen 2012/13 ska höjas från 350 kronor till 500 kronor. Från och med nästa säsong kommer alla medlemmar i familjen att kunna söka biljett till matcherna och inte som det är nu att man bara kan söka två biljetter per match per familjemedlemskap. Ni som vill läsa årsmötesprotokollet kan så göra här (krävs att man är inloggad)

Har ni frågor om detta kan ni höra av er till medlem@arsenal.se