Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kontraktssnacket med RvP sker efter säsongen.

RvP vill inte prata kontrakt

sön 26 feb 2012 kl 09:29

Arsenal kämpar på för att nå en plats i Champions League. Utanför planen kämpar man för att behålla sin kapten. Robin Van Persie har uttalat sig om kontraktsituationen.

Under dagen spelar Arsenal en av säsongens viktigaste matcher. Hatmötet mot Tottenham är viktigare än någonsin. Robin Van Persie har varit Arsenals klart mest lysande stjärna denna säsong och klubben är ivrig att förlänga anfallarens kontrakt. Arsenal lagkapten säger så här om sin framtid i klubben;
- Det har varit många storys om min framtid i klubben, de flesta osanna. Jag och klubben har kommit fram till att vi skall prata om kontraktsförlängning efter säsongen. Både jag och Ivan Gazidis är överens om det.

- Jag behöver lägga all fokus på fotbollen, och leda laget som kapten. Lägga ner extra tid på träningen och utvecklas varje dag. Jag måste förbereda mig inför det tuffa spelschemat vi har framför oss. Jag har inte mycket tid till annat. Detta är en tid då man spelar fotboll, och inte diskuterar personliga saker. Jag lägger all min fokus på att laget skall komma dit vi vill.