Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tysk media skriver att Poldi är klar för Arsenal.

Podolski klar för Arsenal?

tis 28 feb 2012 kl 21:50

Arsené Wenger verkar redan gjort klart med sitt första nyförvärv i sommar. Bild uppger att Podolski är överrens med Arsenal. Det återstår endast små detaljer innan övergången kan fullbordas.

Arsene Wenger har länge ryktats vara ute efter Tysklands målspruta Lukas Podolski. Nu pekar allt på att han hamnar i norra London i sommar efter EM. Enligt Bild så är Podolski överens med The Gunners om det personliga kontraktet och det återstår bara slutförhandlingar med hans nuvarande klubb FC Köln.

26-åringens kontrakt går ut nästa år vilket har fått Köln att diskutera en eventuell flytt. Någon övergångssumma är ännu inte officiell, men det pratas om att den ska ligga på mellan15-20 miljoner pund.

Lukas Podolski har gjort 15 mål på 18 matcher för Köln så här långt i Bundesliga