Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta hoppas kunna vara på planen snart.

Meddelande från Mikel Arteta

mån 5 mar 2012 kl 13:00

Mikel Arteta åkte på en otäck smäll mot Liverpool. Mittfältaren fick lämna planen på bår och transporterades till sjukhus. Nu talar spanjoren om hur han mår.

Mikel Arteta fick lämna planen precis efter halvlek mot Liverpool i lördags.. Skadan uppkom efter en kollision med Liverpools Jordan Henderson och kan ses här.
I ett meddelande till arsenal.com berättar han för fans hur han mår.
- Jag till bara ta tillfället i akt och tacka alla för deras hjälp i lördags. Efter min olycka på planen gjorde Arsenals sjukvårdsteam ett bra jobb, precis som alla i Liverpool. Jag togs direkt till Aintree Univeristy sjukhuset där de kontrollerade mig. Allt var bra och jag följde med övriga laget hem på tåget. Jag har tittat på bilderna efteråt när jag bars av planen och vill visa min uppskattning till Liverpools fans. Det är rörande att få en sådan reaktion från fans till en storklubb. Tack. Vill också tacka Pepe Reina och de Liverpool-spelare som skickade stöttande meddelande till mig.

- Och viktigaste av allt ett meddelande till de Arsenal fans som var på plats och de som skickat meddelande till mig. Jag uppskattar dem enorm och kan säga att det betyder mycket för mig. Det måste sett mycket allvarligt ut när jag lämnade planen på bår. Men jag mår bra nu och hoppas att jag kan vara tillbaka på planen inom kort. Tack alla. Mikel Arteta.

Källa: arsenal.com