Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gunners värvar från Luton Town.

Tarum Dawkins klar för Arsenal?

lör 3 mar 2012 kl 09:52

Arsenal har enligt flera källor vunnit kampen om den eftertraktade 16-åringen, Tarum Dawkins namnunderskrift. Han kommer senast från Luton Town.

Enligt Sky Sports så har den 16-åriga ytterforwarden valt att gå till the Gunners trots intresse från flera andra storlag. Luton har bekräftat dealen och att fjorton andra klubbar och en SPL-klubb också var ute efter Dawkins.
Lutons huvudansvarige på ungdomssidan berättade detta för den officiella hemsidan för Luton:
- Den här dealen har varit mycket mer utdragen jämfört med andra som klubben har gjort de två senaste åren, och detta visar hur stort intresset är för Tarum. Direkt efter vår förlust i play-off spelet förra säsongen fick vi det klart för oss att Tarum kände att hans framtid låg någon annanstans än på Kenilworth Road, och nu efter nio månaders förhandlingar så är vi nöjda över att Tarum har hittat en klubb som han känner kan hjälpa honom att uppfylla sina drömmar om att spela på den högsta nivån.

- Vi gillar aldrig att förlora talangfulla spelare från klubben, men efter att ha suttit ner med Tarum och hans familj förra månaden så kunde vi känna att han var desperat efter att få komma till Arsenal, och som jag sagt förut, om spelare är obekväma och önskar att vara någon annanstans, och dealen är bra för båda parterna så är det den bästa vägen att ta det vidare. Vi skulle vilja tacka Arsenal för deras professionella sätt att genomföra detta på och vi önskar Tarum det bästa för sin framtida karriär.

Det ska dock nämnas att Arsenal inte har bekräftat affären än.