Medlemmar: 7672 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Diaby har problem med en baksida.

Skadebekymmer för Wenger

sön 4 mar 2012 kl 09:57

Efter vinsten på Anfield beskrev Arséne Wenger sin trupp som decimerad av alla skador. Fransmannen har en hel del att fundera på då han nu fått fyra nya skador att hantera.

Mittfältaren Mikel Arteta blev utburen på bår i andra halvlek efter en kollision med Jordan Henderson. Spanjoren tvingades även besöka sjukhus efter matchen. Efter att Abou Diaby gjorde comeback och spelade sin första match sedan november var det glada miner men efter bara 28 minuter spel utgick han med en skada i baksida lår.
Även Yossi Benayoun och Kieran Gibbs drog på sig skador under gårdagens match och det är osäkert om de kan spela i returmötet med Milan på tisdag.

Wenger berättade detta efter matchen för den officiella hemsidan:
- De dåliga nyheterna för dagen är att Diaby är skadad och det i hans baksida lår. Benayoun har ett litet problem med baksida lår, Gibbs har också en skada. Vi såg decimerade ut efter matchen. Jag vet inte vilka som kommer vara tillgängliga på tisdag.