Medlemmar: 8076 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

U18-laget föll mot Leicester.

U18 förlorade mot Leicester

mån 5 mar 2012 kl 15:36

Arsenals U18-lag åkte på sin andra raka förlust i lördags då man föll med samma siffror som A-laget vann med borta på Stamford Bridge tidigare denna säsong, 5-3.

Steve Boulds lag tog ledningen i den 29:e matchminuten genom Jack Jebb på en underbar frispark innan ytterforwarden, Anthony Jeffrey bara nio minuter senare satte 2-0 målet för the Gunners som såg ut att gå mot sin sjätte vinst under 2012. Det skulle dock inte sluta så för redan i den 57:e minuten hade Leicesters Liam Moore redan hunnit med att göra först 1-2 och sedan 2-2 från straffpunkten.

Efter detta rasade Arsenal nästintill ihop och ett självmål från Chuba Akpom i Arsenal gav Leicester ledningen med 3-2. Man punkterade sedan matchen efter mål av Tom Hopper och Harry Panayiotou. Gunners fick dock med sig ett sent tröstmål som gjordes av Serge Gnabry som återvände till spel efter att ha varit på landslagsuppdrag. Trots detta innehar Arsenals U18 fortfarande första platsen i deras grupp i Premier Academy League, dock med två matcher mer spelade än tvåan Fulham som bara är två poäng efter.

Leicester City - Arsenal 5-3

Mål: 0-1 Jebb (29), 0-2 Jeffrey (38), 1-2 Moore (46), 2-2 Moore (straff) (57), 3-2 Akpom (självmål) (62), 4-2 Hopper (76), 5-2 Panayiotou (85), 5-3 Gnabry (86)

Så spelade Arsenal:

Reice Charles Cook - Hector Bellerin, Zac Fagan, Elton Monteiro (C), Samir Bihmoutine - Jordan Wynter, Josh Rees, Jack Jebb (77) - Chuba Akpom, Anthony Jeffrey (77), Philip Roberts

Avbytare: Josh Vickers, Serge Gnabry (77), Zak Ansah (77)