Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Yennaris lirade hela matchen när reserverna vann mot Chelsea.

Fjärde raka för reserverna

mån 5 mar 2012 kl 18:17

Arsenals reserver vann idag mot Chelseas reservlag med 2-0 på bortaplan. Detta var the Gunners fjärde raka vinst.

På eftermiddagen stod Neil Banfields mannar för en mycket bra insats då man bortaslog Chelsea i Londonderbyt. I ryggen inför den här matchen hade man segrar mot Swansea, Wolves och Norwich. Från de senaste fyra har man en målskillnad på 12-0 till sin fördel. På grund av A-lagets match mot Milan imorgon hade inte Banfield möjligheten att ställa upp med samma starka lag som man hade mot Norwich.

Trots bra lägen till ett ledningsmål för båda lagen dröjde det till 28:e matchminuten innan Chuks Aneke rundade Blackman i Chelsea-målet och rullade in bollen i öppet mål. Chelsea pressade sedan på för en kvittering men dåliga sistabollar och resolut försvarsspel från Arsenals sida stoppade det.

The Gunners hade det mesta av spelet i den andra halvleken men missade en del bra lägen. Dock skulle inte nästa mål komma för än i den 78:e minuten då Hector Bellerin blixtsnabbt tog sig förbi sin gubbe och avslutade. Blackman räddade men släppte retur vilken Bellerin förvaltade på bästa sätt, i mål, 2-0. Nästa match för Arsenals reserver är den 14:e mars då West Bromwich gästar Underhill Stadium.

Chelsea - Arsenal 0-2

Mål: 0-1 Aneke (28), 0-2 Bellerin (78)

Så spelade Arsenal:

Damian Martinez -  Gavin Hoyte (C), Martin Angha, Elton Monteiro, Jernade Meade - Nico Yennaris, Josh Rees, Kyle Ebecilio (59), Chuks Aneke, Serge Gnabry, Zak Ansah (80).

Avbytare: James Shea, Hector Bellerin (59)(80), Jordan Wynter (80), Anthony Jeffrey, Philip Roberts (80)