Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos nätade men Arsenal åkte ur Champions League.

Spelarkommenterar efter matchen

ons 7 mar 2012 kl 12:02

Arsenal stod för en lysande insats igår på Emirates. Men det blev likväl sorti ur Champions League. Så här reflekterade en del spelare efter matchen;

Tomas Rosicky: "Jag är stolt över mina lagkamrater för vi spelade väldigt bra fotboll, men sorgligt nog är vi ändå ute ur turneringen. Vi lämnar med huvudet högt med vi sabbade detta i Milano. Vi visste att vi skulle bli historiska om vi vände detta, det sa bossen till oss innan matchen, och vem vill inte vara en del av något sådant speciellt?"

Thomas Vermaelen: "Arsenal är en klubb som tillhör Champions League. Som vi spelar ni är jag säker på att vi klarar av topp 4. Självklart är man besviken att vi är ute. Men vi tar med oss spelet till nästa match mot Newcastle".

Bacary Sagna: "Alla vill se till att Arsenal fortsätter vara i Champions League och vi är bara fyra poäng bakom Tottenham nu. VI måste vinna mot Newcastle nu i en match som är lika viktig som den mot Milan. Vi presterade bra mot Milan från anfall till försvar och målvakt. Vi måste fortsätta prestera så här".

Laurent Koscielny: "Det var väldigt svårt eftersom vi var trötta efter den första halvleken, men vi gav verkligen allt. Det var viktigt att vi gjorde ett tidigt mål, jag fick göra det och var väldigt lycklig eftersom min familj var på plats<. Vi vill spela i Champions League nästa säsong också så därför måste vi hamna trea eller fyra".

Källa: arsenal.com