Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Här är vinnaren i shoptävlingen.

Christian vann matchtröjan

tis 13 mar 2012 kl 20:46

Det lönar sig att handla i Arsenal Swedens webbshop. Fråga bara Christian Andersson som köpte en matchtröja och vann en till - signerad av Oxlade-Chamberlain.

Vinnaren av februari månades shoptävling är utsedd. Christian Andersson från Kristianstad tog hem priset och vann en hemmatröja signerad av supertalangen Alex Oxlade-Chamberlain.
Idag kom priset med den andra tröjan som han beställt och Christian säger så här om vinsten.
- En blandning av total chock och ren glädje! Känslan kan beskrivas som när man som litet barn fick sina julklappar! Fantastiskt roligt :) AOC har en spelstil som tilltalar mig väldigt, så att det är hans signatur gör ju inte saken sämre!

Vad tror du om ligaspurten, fixar Arsenal en Champions League-plats?
- Det är givet! Gårdagens match (2-1 Newcastle) visar på vilken styrka det finns i truppen och nu när vi är mindre skadedrabbade än vanligt, ser vi faktiskt väldigt starka ut. Och fjärdeplatsen är inte vår slutstation. Lillebror känner flåset!

Om du fick bestämma, vem ska Arsenal värva först i sommar?
- Svår fråga. Messi? Jag räknar med att Podolski är klar och då känns det kalas framåt! Jag hade velat se någon som utmanade Song. Song är en riktig favorit, men jag tycker att han har tappat i det som han finns på plan för. Han har ju visat prov på en ljuvlig passningsfot på senare tid, men samtidigt tycker jag att det ser ut som om han tappar sin position då och då och lämnar försvaret i sticket. Han är en världsspelare på sin position, men för att hitta tillbaka till toppformen (och få vila lite ibland) behöver vi få in någon som utmanar där på riktigt. Tioté?

Bästa Arsenalminne?
- Det är helt klart när jag besökte Emirates för första (och hittills enda) gången i mars 2010. Arsenal tog emot Burnley FC och vann med 3-1. Det var så mycket intryck att ta in så jag minns faktiskt knappt matchen! Jag kommer ihåg att Bendtner brände mycket och att det såg ut som om han var tre meter längre än alla andra, att Fabregas gjorde mål och att Emirates var en mäktig syn! Planerar för en ny resa inom en snar framtid, gärna till hösten!

Lirar du själv fotboll?
- Yes! Lirar riktig toppfotboll i Division 6 Skåne Nordöstra. Österslöv IS heter den fantastiska föreningen jag tillhör och fotboll har varit en en stor del av mig ända sedan jag lärde mig gå.

Hur länge har di varit medlem i Arsenal Sweden och vad tycker du om supporterklubben?
- Jag har varit medlem lite till och från, när ekonomin har tillåtit i kärva studenttider! Jag blev medlem alldeles nyligen igen och med tanke på den här vinsten kan man ju inte direkt klaga på supporterklubben! ;) Att tillhöra en av supporterklubbarna till världens finaste klubb är alltid en ära.

Arsenal Sweden gratulerar till vinsten!