Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenals ordförande tror att van Persie stannar i klubben.

Hill-Wood: RVP trivs i Arsenal

ons 14 mar 2012 kl 15:27

Arsenals ordförande, Peter Hill-Wood tror att van Persie trivs i klubben och att han inte kommer att lämna Gunners för att han erbjuds ett bättre kontrakt någon annanstans.

Efter att det från flera håll rapporterats om att Lukas Podolski skulle vara klar för Arsenal så har folk uppfattat det som att tysken skulle komma som en ersättare för van Persie som ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med The Gunners. Robin van Persies nuvarande kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2013 och han har meddelat att han vill vänta fram till sommaren med att förhandla om en förlängning.

Holländaren har varit i sitt livsform den här säsongen och har mäktat med hela 26 mål i ligan och 33 totalt under 2011/12. Samtidigt som Arsenal är beredda att erbjuda honom ett välbetalt kontrakt så ryktas det även om erbjudanden från andra storklubbar med större plånböcker som också är ute efter toppforwardens underskrift.

Trots detta tror ändå Arsenals ordförande, Peter Hill-Wood att van Persie mer är ute efter att få en framgångsrik karriär i klubben som han älskar, Arsenal. Han berättade bland annat detta i en intervju med Daily Star:
- Jag tror att Robin och hans familj trivs väldigt bra i London och jag tror inte att han enbart motiveras av pengar som vissa spelare gör.