Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Katie Chapman och damerna vann första mötet mot Göteborg i Boreham Wood.

Arsenals damer vann mot Göteborg

ons 14 mar 2012 kl 17:30

Arsenals damer vann det första kvartsfinalmötet mot Göteborg idag hemma i London med 3-1. Returmötet spelas nästa onsdag på Valhalla IP i Göteborg.

Arsenal Ladies kommer resa till Sverige nästa vecka med en viktig fördel på två mål. Damerna slog nämligen Göteborg på hemmaplan idag med 3-1. Lisa Ek gav svensklaget ledningen efter tio minuter men efter att Jordan Nobbs kvitterat i den 25:e matchminuten så höjde sig Arsenal till den andra halvleken och två sena mål av Kim Little och Ellen White fullbordade den viktiga segern.

Nästa onsdag spelas returen på Valhalla IP i Göteborg där Arsenal Sweden kommer att arrangera ett evenemang för Arsenal-supportrar. 50 medlemmar har redan anmält sig till evenemanget som börjar på Oleary´s (centralstationen i Göteborg) klockan 16.00 där man umgås med likasinnade innan man tar sig till Valhalla IP för att kolla dammatchen. Efter att slutsignalen ljuder där så tar sig alla tillbaka till Oleary´s för att gemensamt kolla herrarnas Premier League-möte med Everton.