Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Specialträning väntar för Olsson i USA.

Legendar ska löpträna Olsson

tis 20 mar 2012 kl 21:16

Arsenals nya svenska stjärnskott ska efter säsongens slut åka med sin lagkamrat Isaac Hayden och få privat löpträning av den fyrfaldige OS-mästaren Michael Johnson i USA.

Den svenska stortalangen, Kristoffer Olsson kom till Arsenal i sommar och har sedan dess nämnt i flera intervjuer att det är kvalitén som skiljer mellan träningarna i London och de i hans gamla lag IFK Norrköping. Nu kan man verkligen bekräfta det då Arsenal har bestämt sig för att skicka han och lagkamraten, Isaac Hayden till USA där man ska få privat löpträning av den fyrfaldige OS-mästaren och innehavaren av världsrekordet på 400 meter, Michael Johnson.

De båda spelarna lämnar London för Dallas när serien slutar i april och undertecknad har varit i kontakt med Kristoffer som berättade detta om den unika möjligheten:
- Jag och Isaac är de första från Arsenal som får åka och då märker man att de verkligen satsar på oss här och det känns ju grymt bra. Ska bli riktigt roligt att åka dit, har heller aldrig varit i USA förut och jag ser verkligen fram emot det.