Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Notts County nästa för Yennaris.

Yennaris och Aneke lånas ut

lör 24 mar 2012 kl 20:22

Nico Yennaris har spelat en del med A-laget den här säsongen men nu har ändå klubben tagit beslutet att låna ut honom till Notts County. Chuks Aneke lånas ut till Preston.

Nico Yennaris: Den 18-åriga Nico Yennaris har skrivit på ett lånekontrakt med League One-klubben Notts County. Han kommer stanna där tills slutet av säsongen. Yennaris har den här säsongen fått möjligheten att spela med A-laget där han startat en match och gjort två inhopp men har mestadels spelat i reservlaget där han under 2011/12 gjort 17 matcher.

Chuks Aneke:Chuks har anslutit till Preston North End på lån för resterande delen av den här säsongen. 18-åringen var tidigare under säsongen utlånad till Stevenage. En annan Arsenal-spelare som är på lån till Preston är Rhys Murphy. Aneke som skrev på ett nytt kontrakt med The Gunners i juni har fått ett genombrott den här säsongen och han fick även speltid i A-lagets möte med Shrewsbury Town i ligacupen. Chuks har även gjort sex mål på tio matcher för reserverna under 2011/12.