Mannone vaktade kassen för Hull i helgen.

Rapport om utlånade spelare

mån 26 mar 2012 kl 17:34

Arsenals har för tillfället 19 olika spelare som är utlånade. Här följer en rapport om hur de presterat den senaste omgången i vilken Nicklas Bendtner blev målskytt för Sunderland.

Benik Afobe (Reading): Afobe debuterade för Reading i lördags då man vann hemma mot Blackpool. Benik spelade 68 minuter av matchen.

Chuks Aneke (Preston): Chuks Aneke debuterade i helgen för Preston North End och fick spela hela matchen när man kryssade mot Bury. Aneke noterades för Prestons enda mål i matchen.

Nico Yennaris (Notts County): Yennaris gjorde i lördags sin första match för Notts County. Han spelade 71 minuter av 0-0 mötet med Scunthorpe.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Den stora dansken spelade 81 minuter av Sunderlands 3-1 vinst över QPR. Bendtner gjorde första målet i matchen.

Ryo (Bolton): Ryo Miyaichi spelade hela matchen när hans Bolton hemmaslog Blackburn med 2-1. Japanen assisterade till Boltons vinstmål på Reebok Stadium.

Vito Mannone (Hull): Vito Mannone vaktade målet under hela matchen när hans Hull föll borta mot Leicester med 2-1.

Wellington (Alcoyano): Wellington spelade hela förlustmatchen mot Barcelona B för Alcoyano i söndags.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel spelade 73 minuter av Tarragonas 3-1 vinst borta mot Hercules.

Carlos Vela (Real Sociedad): Vela byttes in med 33 minuter kvar av Sociedads 5-1 förlust borta mot Real Madrid på Bernabeu.

Craig Eastmond (Wycombe): Eastmond spelade hela matchen när Wycombe kryssade borta mot MK Dons i lördags.

Sanchez Watt (Crawley): Watt spelade sju minuter av av Crawleys 3-0 vinst över Rotherham i lördags.

Denilson (Sao Paulo): Denilsons Sao Paulo vann borta mot Mirassol igår med 1-0.

Henri Lansbury (West Ham): Henri Lansbury satt på bänken uner hela matchen när hans West Ham kryssade borta mot Burnley.

Andrej Arsjavin (Zenit): Arshavin deltog inte i Zenits 1-1 match mot Rubin Kazan igår.

Pedro Botelho (Levante): Pedro spelade inte för Levante i gårdagens match.

Joel Campbell (Lorient): Campbell deltog inte i Lorients match i lördags.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Bartley spelade inte i "Old firm-derbyt" som Rangers vann över Celtic igår.

Rhys Murphy (Preston): Murphy deltog inte i Prestons match i helgen.

Sean McDermott (Leeds): Målvakten, Sean McDermott spelade inte för Leeds i lördagens vinstmatch mot Leeds.