Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs hyllar Walcott.

Gibbs: "Walcott bästa yttern i England"

tis 27 mar 2012 kl 19:39

Kieran Gibbs har hyllat sin landsman och lagkamrat, Theo Walcott och beskriver honom som den bästa ytterforwarden i England.

Arsenals vänsterback, Kieran Gibbs tycker att Theo Walcott är den bästa ytterforwarden i England för tillfället. Den engelska ytterforwarden har en mycket bra månad bakom sig där han producerade två mål i derbyvinsten mot Tottenham och gjorde senast i lördags sitt nionde mål för säsongen hemma mot Aston Villa.
- För mig är han den bästa ytterforwarden i landet, berättar Gibbs för Arsenal.com.

- Om jag säger så här, jag skulle inte vilja ställas emot honom. Jag såg upp till honom rätt mycket när han kom till klubben. Det är ett nöje att få spela med honom. Han är en enastående spelare. Theo är en av mina bästa kompisar och en riktig toppen kille. Han är en modell för hur man ska vara som ett proffs, han tar verkligen sitt jobb seriöst och är en riktigt bra person.