Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ett hundratal medlemmar stöttade damerna i Göteborg.

Bilder från träffar och dammatchen

tor 29 mar 2012 kl 16:11

Nu finns bilder uppe på sajten både från flera lokala träffar - men också från när Arsenals damer var i Göteborg och spelade.

Förra veckan var Arsenals damer i Göteborg och spelade Champions League-fotboll mot Göteborgs FC.
Drygt 100 svenska Gooners var på plats på O´Learys på Centralen, på Valhalla IP för att sjunga fram damerna och på eftersamlingen för att se på Everton-Arsenal på tv.

Arsenals supporterklubbsansvarige Jill Smith skriver i ett mejl: "I understand from David, our Photographer, that they never stopped singing and that they gave the Ladies fantastic support.  Please convey our thanks to them.  Their support and encouragement was greatly appreciated by the Ladies and all of us here".

Ambassadör Reine Björk var mycket nöjd med uppslutningen och stämningen som skapades på Valhalla IP: "Vi hade fått en egen sektion vid ena hörnflaggan och sången ekade ifrån minut ett till minut 93. Matchen var bra, högt tempo och bra spel men endast ett mål gjordes av hemmalaget. Arsenal hade dock 3-1 att gå på och var vidare men det blev lite nerv efter deras mål. Våra medlemmar hade det riktigt roligt och det var mycket garv och
skoj".

I samband med träffen såldes lotter där förstapriset var en signerad Frimpong-matchtröja. Tröjan vanns av Samuel Andersson från Västra Frölunda.

Bilder från O´Learys, från matchen och från eftersamlingen finns att beskåda här.

Bilder från lokala träffar finns nu även ute:
Här kan ni se bilderna från Skövdes träff i samband med Arsenal-Aston Villa.
Och här kan ni se Örebros bilder i samband med Arsenal-Aston Villa.