Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger straffas av UEFA efter Milanmatchen.

Wenger stängs av tre matcher

fre 30 mar 2012 kl 15:09

UEFA har idag meddelat vilken dom Wenger får för sitt olämpliga uppträdande efter hemmamötet med Milan. Han stängs av tre matcher och tilldöms 33 000 pund i böter.

UEFA har idag stängt av Wenger från de tre nästa europeiska matcherna som Arsenal kommer att spela nästa säsong. Han har även tilldelats en bot på 33 000 pund i böter. Allt detta på grund av att fransmannen kritiserade domaren Damir Skomina som dömde returmötet med Milan på Emirates.

Wenger gick efter matchen ut officiellt och sade detta:
- Jag är inte nöjd med domaren ikväll för jag tycker att han gav bort för många frisparkar på mitten av planen. Varje gång de (Milan) lade sig ner fick de frispark och de märkte det väldigt snabbt och de utnyttjade det mycket väl.